ASCAMM, l’Associació Catalana d’Empreses de Motlles i Matrius va celebrar el 12 de novembre el seu 35è aniversari al Campus Nord de l’IESE Bussines School, amb el Patronici d’honor d’Eurecat i Hasco, el patrocini de Renishaw i la col·laboració de l’IESE.

L’acte, en el que hi van participar les empreses associades d’ASCAMM, es va iniciar amb la benvinguda del President d’ASCAMM, Sr. Daniel Altimiras, a l’Aula Magna del IESE, que seguidament va donar pas a la ponència que va realitzar el consultor i autor del llibre “Exito se escribe con A” Sr. Lluís Soldevila.

Un cop acabada la ponència, el President va destacar durant el seu discurs, la necessitat de potenciar i millorar les relacions entre les empreses associades, tenint com a nexe d’unió a la pròpia Associació.

Seguidament es va fer el lliurament dels diplomes commemoratius a totes aquelles empreses que son associades d’ASCAMM des de fa més de 10 anys. Cal destacar les empreses que formen part d’ASCAMM des del seu origen ara fa 35 anys: CONSTRUCCIONES MECÁNICAS SOLÉ, ELECTROMOLDES i MOLMASA INDUSTRIAL DE MOLDES, que van estar presents a l’acte i van recollir personalment el seu diploma acreditatiu.

També es va fer una presentació amb fotografies i música per recordar els últims 35 anys d’ASCAMM i fent especial menció al Sr. Josep Font, Secretari General de l’entitat i que properament es retirarà. Per recordar els seus 35 anys a l’entitat, se li va fer entrega d’una placa commemorativa entre una emotiva ovació dels assistents.

Finalment, es va fer un excel·lent sopar en les mateixes instal·lacions del IESE i ofert per l’empresa de càtering Eurest.