ASCAMM organitza  participacions agrupades a fires, moltes d’elles conjuntament amb FEAMM i d’altres entitats afins. També organitzem visites agrupades a fires d’interès per a les empreses del nostre sector.

FIRES 2021

ASCAMM ha participat amb un estand propi, a la darrera edició del Saló de l’Ocupació Juvenil que s’ha celebrat del 9 a l’11 de nivembre, a Fira de Barcelona al recinte Montjuïc. 

L’empresa associada Mecánicas Draguer ens va facilitar mostres per exposar a l’estand.

La Fira Advanced Factories se celebrarà a Barcelona del 8 al 10 de juny.

La fira EQUIPLAST, se celebrarà del 14 al 18 de setembre 2021 a Barcelona-Gran Via i ASCAMM hi ha col·labora organitzant una participació agrupada. 

Per participar en l’espai agrupat d’ASCAMM, cal sol·licitar-ho a ascamm@ascamm.org

L’ordre de sol·licituds es tindrà en compte per l’assignació d’espais.

 

FIRES 2020

Del 21 al 23 de setembre s’ha celebrat a Barcelona la fira de l’Ocupació Juvenil en la que ASCAMM hi ha participat.

 

 

Del 3 al 5 de març s’ha celebrat a Barcelona la fira Advanced Factories en la que ASCAMM hi va col·laborar.

 

 

FIRES 2019

La fira i congrés INDUSTRY from needs to solutions, se celebrarà del 29 al 31 d’octubre a Barcelona-Gran Vía i ASCAMM hi ha col·labora organitzant una participació agrupada dintre del sector de Motlles i Matrius de la fira.

Més informació

 

La fira i congrés Advanced Factories, s’ha celebrat del 9 a l’11 d’abril a Barcelona (CCIB) i ASCAMM hi ha col·laborat.

FIRES REALITZADES

ASCAMM va col·laborar amb aquesta fira i congrés, que es va celebrar a Barcelona del 16 al 18 d’Octubre 2018.

A l’octubre del 2018 es va realitzar a Barcelona la fira IN(3D)USTRY a la que FEAMM hi va col·laborar, donat que aquesta edició va incorporar un espai dedicat a empreses de Motlles i Matrius.

FEAMM va organitzar, amb el suport de l’ICEX, una participació agrupada a la fira Plastimagen que s’ha celebrat a Mèxic D.F. del 7 al 10 de Novembre de 2017.

PLACES EXHAURIDES PLACES EXHAURIDES

ASCAMM va organitzar una participació agrupada a la fira EQUIPLAST que s’ha celebrat a Barcelona del 2 al 6 d’Octubre de 2017.

Les sis empreses d’ASCAMM que hi han participat son:

  • AR SISTEMAS
  • DICOMOL
  • EURECAT
  • FISA IBERICA
  • TALLERES ROGASA

Del 3 al 5 d’Octubre del 2017 s’ha celebrat la fira i congrés IOT (Internet de les coses) a la Fira de Barcelona, recinte Gran Via.

FEAMM va organitzar una participació agrupada a la Fira Plastimagen que es va celebrar del 8 a l’11 de Març de 2016 a la Ciutat de Mèxic.

En aquesta participació agrupada ha participat l’empresa associada DICOMOL juntamene amb les següents empreses: ACERPLAS,  HISPAMOLDES i SEBASTIAN FUSTEL que han compartit un espai en forma de illa de 72m. Més informació

ASCAMM va organitzar una participació agrupada a la fira EQUIPLAST que es va celebrar a Barcelona del 30 de Setembre al 3 d’Octubre del 2014.

Del 18 al 21 de novembre del 2014  es va  celebrar a Ciutat de Mèxic la 19a edició de la fira PLASTIMAGEN. FEAMM ha organitzat, amb l’ajuda de l’ICEX, una participació agrupada.

Més informació

AVEP (Asociación Valenciana de Empresarios de Plásticos) va organitzar una participació agrupada a la fira PLASTALGER que es va celebrar a Argel (Argelia) del 6 al 8 d’Abril del 2014.