ASCAMM organitza  participacions agrupades a fires, moltes d’elles conjuntament amb FEAMM i d’altres entitats afins. També organitzem visites agrupades a fires d’interès per a les empreses del nostre sector.

FIRES 2023

L’Associació estarà present a la propera edició de la feria Equiplast que se celebrarà a Barcelona del 30 de maig al 2 de juny.

ASCAMM participarà amb un estand de 40m2 en el que exposaran les següents empreses associades: CIMATECHDICOMOLFISA IBÉRICAMOLMASA y ROGASA GROUP.

Ens trobareu a l’estand estand E22 | PABELLÓN 3 | NIVEL 0

Les empreses associades HASCOCOSCOLLOLA també estaran presents amb estands propis.

No deixis de visitar-nos!!

FEAMM et convida a visitar gratuïtament la fira MOULDING EXPO. 

Més informació

FIRES ANTERIORS

FEAMM, amb l’ajut de l’ICEX,  va organitzra una participació agrupada a la fira Euroblech.

La Fira i Congrés IOT es va celebrar a Barcelona del 10 al 12 de maig i ASCAMM hi va col·laborar com a AMBASSADOR PARTNER.

La Fira Plastimagen se celebrarà a Mèxic del 8 a l’11 de març. FEAMM, amb el recolzament de l’ICEX, ha convocat una participació agrupada.

Fira cancelada

La Fira Advanced Factories es va celebrar a Barcelona del 29 al 31 de març i ASCAMM hi va col·laborar convidant als seus associats a visitar la fira gratuïtament.

 

FIRES 2021

ASCAMM ha participat amb un estand propi, a la darrera edició del Saló de l’Ocupació Juvenil que s’ha celebrat del 9 a l’11 de novembre, a Fira de Barcelona al recinte Montjuïc. 

L’empresa associada Mecánicas Draguer ens va facilitar mostres per exposar a l’estand.

La fira EQUIPLAST, es va celebrar del 14 al 18 de setembre 2021 a Barcelona-Gran Via i ASCAMM hi va col·laborar organitzant una participació agrupada. 

Agraïm a les empreses associades que ens van donar suport durant la fira i a les que ens van fer arribar peces per exposar.

 

La Fira Advanced Factories es va celebrar a Barcelona del 8 al 10 de juny.

FIRES ANTERIORS

Del 21 al 23 de setembre del 2020 s’ha celebrat a Barcelona la fira de l’Ocupació Juvenil en la que ASCAMM hi ha participat.

 

 

Del 3 al 5 de març del 2020 s’ha celebrat a Barcelona la fira Advanced Factories en la que ASCAMM hi va col·laborar.

 

 

La fira i congrés INDUSTRY from needs to solutions, s’ha celebrat del 29 al 31 d’octubre del 2019 a Barcelona-Gran Vía i ASCAMM hi ha col·laborat organitzant una participació agrupada dintre del sector de Motlles i Matrius de la fira.

 

 

La fira i congrés Advanced Factories, s’ha celebrat del 9 a l’11 d’abril del 2019 a Barcelona (CCIB) i ASCAMM hi ha col·laborat.

ASCAMM va col·laborar amb aquesta fira i congrés, que es va celebrar a Barcelona del 16 al 18 d’Octubre 2018.

A l’octubre del 2018 es va realitzar a Barcelona la fira IN(3D)USTRY a la que FEAMM hi va col·laborar, donat que aquesta edició va incorporar un espai dedicat a empreses de Motlles i Matrius.

FEAMM va organitzar, amb el suport de l’ICEX, una participació agrupada a la fira Plastimagen que s’ha celebrat a Mèxic D.F. del 7 al 10 de Novembre de 2017.

PLACES EXHAURIDES PLACES EXHAURIDES

ASCAMM va organitzar una participació agrupada a la fira EQUIPLAST que s’ha celebrat a Barcelona del 2 al 6 d’Octubre de 2017.

Les sis empreses d’ASCAMM que hi han participat son:

  • AR SISTEMAS
  • DICOMOL
  • EURECAT
  • FISA IBERICA
  • TALLERES ROGASA

Del 3 al 5 d’Octubre del 2017 s’ha celebrat la fira i congrés IOT (Internet de les coses) a la Fira de Barcelona, recinte Gran Via.

FEAMM va organitzar una participació agrupada a la Fira Plastimagen que es va celebrar del 8 a l’11 de Març de 2016 a la Ciutat de Mèxic.

En aquesta participació agrupada ha participat l’empresa associada DICOMOL juntamene amb les següents empreses: ACERPLAS,  HISPAMOLDES i SEBASTIAN FUSTEL que han compartit un espai en forma de illa de 72m. Més informació

ASCAMM va organitzar una participació agrupada a la fira EQUIPLAST que es va celebrar a Barcelona del 30 de Setembre al 3 d’Octubre del 2014.

Del 18 al 21 de novembre del 2014  es va  celebrar a Ciutat de Mèxic la 19a edició de la fira PLASTIMAGEN. FEAMM ha organitzat, amb l’ajuda de l’ICEX, una participació agrupada.

Més informació

AVEP (Asociación Valenciana de Empresarios de Plásticos) va organitzar una participació agrupada a la fira PLASTALGER que es va celebrar a Argel (Argelia) del 6 al 8 d’Abril del 2014.