El Programa de Promoció Individual (PPI) d’ASCAMM s’ha creat per a les empreses fabricants de motlles i matrius que vulguin iniciar-se en el procés d’internacionalització .

Per a això, ASCAMM ha arribat a acords amb empreses consultores especialitzades que compten amb oficines comercials als països destí i amb dilatada experiència en processos d’internacionalització d’empreses industrials .

Mitjançant aquest programa , la seva empresa disposarà d’assessorament d’ASCAMM i de l’empresa consultora escollida per aconseguir vendes al país seleccionat .

 

PROCEDIMENT

FASE 1: ANÀLISI I PROSPECCIÓ :

En aquesta fase s’analitza la seva empresa : productes , capacitat , especialització , preus i màrqueting necessari. Amb la informació obtinguda es prospecta el mercat per trobar els clients potencials .

FASE 2: IDENTIFICACIÓ I SELECCIÓ :

Posteriorment es contacta amb els clients potencials i es valora la possibilitat de tenir un representant . Es presenten els seus productes , s’analitzen el clients potencials i se seleccionen els més adients per la seva empresa . Es prepara un ampli informe de les empreses prospectades sobre el qual es treballa l’agenda final .

FASE 3: VIATGE I TANCAMENT D’ACORDS :

A continuació , es prepara una agenda d’entrevistes al país amb els clients potencials INTERESSATS . Durant el viatge , compta amb el suport d’una oficina comercial a destí .

FASE OPCIONAL : SEGUIMENT :

Acabat el viatge , si ho desitja , l’oficina comercial pot fer el seguiment i actuar com el seu agent per controlar els processos , gestionar als seus clients , buscar noves oportunitats i donar-li suport en tot el necessari per anar consolidant-se en el mercat .

COST I DURADA :

El cost varia en funció del país escollit . Serà d’uns 1.800 € per a la majoria de països i per a països madurs ( USA , UK , França , Alemanya , … ) el cost podria ser més alt .

La durada de les tres primeres fases serà d’entre dos i tres mesos , depenent de la implicació de l’empresa.

El cost es tancarà abans de l’inici del procés i garantint una agenda de visites de qualitat .

INSCRIPCIÓ I MÉS INFORMACIÓ

Socis ASCAMM : gratuït
No socis : 300 € + IVA
Més informació : dpijuan@ascamm.org i / o al telèfon 93 594 47 47 .

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *