Les empreses líders trien Advanced Factories com la primera cita amb el sector industrial durant 2018

Advanced Factories 2018, que es celebrarà del 13 al 15 de març, presentarà les últimes innovacions en màquina-eina, automatització, robòtica i tecnologies per a la indústria 4.0

Al costat del Industry 4.0 Congress, Advanced Factories reunirà més de 10.000 professionals a Barcelona i ja arriba al 80% d’ocupació.

Les empreses d’ASCAMM podran inscriure’s amb un 50% de descompte sobre el preu de qualsevol entrada.

Advanced Factories es consolida en el panorama nacional de fires industrials i suposa una excel·lent plataforma dinamitzadora de negocis per al sector industrial a Catalunya. Durant tres dies es presentaran les últimes innovacions en màquina-eina, robòtica i automatització industrial. A més, Advanced Factories adquireix una nova dimensió pel que fa a les fires tradicionals, en incorporar totes les solucions tecnològiques al voltant de la Indústria 4.0 que permeten assolir els més alts nivells de competitivitat industrial com ara Intel·ligència Artificial, Fabricació Additiva, Ciberseguretat, Internet of Things o Digital Manufacturing, són algunes de les tecnologies que estaran presentes en esta següent edició.

És per això que les empreses líders del sector han escollit Advanced Factories com la seva plataforma per presentar les seves innovacions en 2018. ABB, Estimada, Kuka, Schunk, Trumpf, Maquinser, Rockwell Internacional, HP, Schaeffler, Smart Factory Alliance, Zeiss, Universal Robots , Yaskawa i fins a 180 firmes expositores formen part d’aquest elenc.

Segons Albert Planas, director general de la fira, “Advanced Factories no és una cita de masses sinó un esdeveniment boutique que pretén convertir-se en la meca de la innovació industrial a Espanya, en què només hi ha espai per als que innoven “. D’aquesta manera els professionals i executius del sector manufacturer descobreixen els últims equips, solucions i tendències tecnològiques que els permetran escalar ràpidament posicions en els seus nivells de productivitat.

La passada edició d’Advanced Factories va reunir 9.745 professionals industrials d’empreses tan diverses com Nissan, Airbus, Gonvarri, Zanini, Henkel, Ficosa, ITV, Fagor, Celsa, Seat, Pepe Jeans, Grifols, Ford, Nestlé, CAF, Gestamp, Unilever o Alstom. Empreses que s’estan enfrontant dia a dia al repte d’implementar millores de competitivitat en les seves plantes de producció a través de l’automatització i de processos cada vegada més digitals que amplien els seus models de negocis.

El Industry 4.0 Congress, el congrés europeu sobre indústria avançada i digital és la proposta estrella d’Advanced Factories. Amb més de 170 ponents, durant tres dies es desenvoluparan quatre eixos temàtics: equips industrials i nous processos de producció; tecnologies digitals aplicades a la indústria; customització de producte; i eficiència energètica i sostenibilitat. Amb 7 fòrums verticals dedicats a la indústria aeronàutica, la de l’alimentació, automoció, ferroviari, salut, siderúrgia i tèxtil, el Industry 4.0 Congress és una cita ineludible per als professionals que vulguin dur a terme la transformació de les seves fàbriques i plantes industrials.