ASCAMM PARTICIPA A LA FIRA K 2007

La K 2007, que es va celebrar del 24 al 31 d’Octubre a la ciutat de Düsseldorf, Alemanya, és la fira de plàstics més important del món nombre de visitants i expositors. Segons la fira, al tancar les portes s’havien rebut a 242.200 visitants, un 4,5% més que en l’edició del 2004, i 3.130 expositors, un 7% més que en l’edició anterior.

ASCAMM ha participat amb estand propi juntament amb dues empreses associades, ABM MOLDES i GRUPO PROTEFIL i es van atendre 64 visites durant els 8 dies de fira, de les quals 36 són van ser de clients potencials que ja s’han enviat als socis.

Per sector client, les 36 visites de clients potencials van ser:

–          Automoció                        11

–          Packaging                        11

–          Parament llar                    7

–          Construcció                      3

–          Electricitat-Electrònica       2

–          Medicina-Farmàcia             2

Les empreses participants van valorar molt positivament la seva participació   a la fira per l’elevat nombre de visites de clients potencials.

S’ha confirmat que participant en fires de plàstics s’aconsegueixen més i millors contactes de clients potencials. Animem a les empreses associades que encara no ho han fet, a participar en la propera edició de la fira K que serà el 2010 o en altres fires que estem preparant juntament amb FEAMM, com l’ARGENPLAS, que se celebrarà a Buenos Aires, Argentina, el proper mes de març del 2008 o la FAKUMA el proper mes d’Octubre 2008.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *