Ja ha començat el curs d’Ajustatge i Manteniment de motlles i matrius dissenyat per ASCAMM | ASSOCIACIÓ CATALANA D’EMPRESES DE MOTLLES I MATRIUS per tal d’aportar professionals a les nostres empreses associades i el dia 11/04, es va fer la presentació de l’alumnat seleccionat per Eurecat Academy i Yolanda Beltran.

Algunes empreses associades també hi van estar presents, BCN Design & Maintenance S.L., Dicomol, Matrix Injection Moulds and Tools, Mol-Matric SCCL, MOLTEC (MOLDEO TECNICO S.A.) i hashtagSPROM Enric Riverola explicant l’activitat de les seves empreses i motivant a l’alumnat per formar-se en un ofici amb manca de professionals i amb molt futur.

També vàrem poder gaudir d’una estona de hashtagNetworking entre l’alumnat i les empreses assistents a l’aula de Promoció Econòmica de Sabadell | Vapor Llonch on s’imparteix el curs.

Volem agrair a tots i totes l’assistència i l’esforç i a Eurecat Academy, Yolanda Beltran, Ferran Lamarca Arnau, Anna González García, Yolanda Ordóñez Guerrero pel seu intens treball per aconseguir que aquest curs sigui ja una realitat!!