Jornada Internacional sobre les darreres tendències i aplicacions del Rapid Manufacturing

El passat 30 de març, la Asociación Española de Rapid Manufacturing (ASERM), de la que Fundació ASCAMM ostenta actualment la presidència, va organitzar en el Centre de Convencions de Barcelona una jornada internacional sobre les darreres tendències i aplicacions del Rapid Manufacturing en diversos sectors.  Aquesta jornada es va celebrar en el marc del Fòrum de la Automàtica.

En el context actual de competència globalitzada i una exigència de reducció dràstica del Time-to-Market, juga un paper clau el Rapid Manufacturing, entès com la fabricació ràpida, flexible i competitiva de peces directament a partir de informació electrònica.

El programa d’aquesta jornada inclou destacats ponents de diferents països, que van presentar les seves darreres innovacions i experiències en Rapid Manufacturing en àmbits tan diversos com la indústria, el consum o la biotecnologia.

L’ Associació, com entitat col·laboradora del Fòrum, convida a tots els socis a participar-hi, beneficiant-se d’ un 20% de descompte sobre les tarifes estàndard sobre aquesta o qualsevol altra jornada

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *