ASCAMM en col·laboració amb el soci tècnic Hexagon, organitza el 27 d’octubre de 16:00 – 18:00h, aquest Webinar especialitzat en el disseny intel·ligent de motlles i matrius. S’analitzaran els pro i contres de les geometries, anticipant els possibles problemes i realitzant les modificacions necessàries per tal de poder implementar la informació de càlculs de FEA (Finit Element Analysis) en tot tipus de peces, utillatges, motlles i/o matrius.

Els participants tindran l’oportunitat de veure integrat al projecte CAD, tot el procés d’anàlisi amb la informació FEA o bé d’enginyeria inversa. Aquest sistema es converteix en el nostre millor aliat per a tasques com fer pressupostos, modelatge, avantprojectes de motlles o Bandes 3D o en la creació de tot el projecte del motlle o de la matriu.

La presentació s’ha dividit en 4 aspectes bàsics del procés de fabricació tant en motlles com en matrius:

  • Anàlisi d’injecció de peces de plàstics a Motlles.
  • Càlculs d’elements finits, Warpage, Compensació de Warpage i Motlle 3D.
  • Anàlisi de bandes i formes de peces d’estampació a Matrius.

Càlculs d’elements finits, Springback, Compensació Springback i Matriu 3D.

Qui hi ha d’assistir?
Dirigit a tots aquells que estan en qualsevol fase inicial del projecte o pressupost de motlles o matrius, especialment enfocat al personal de realització de pressupost/oficina tècnica la seva activitat giri al voltant de la creació de motlles o matrius. Aquesta tecnologia representa un gran avenç i proporciona diverses eines que poden beneficiar els nostres Motllistes i Matricers de diverses maneres diferents. Aquelles empreses que volen o tenen predicció de deformacions, tensions, elasticitats etc., i que volen transformar i integrar aquesta informació als seus projectes.

Per què hi han d’assistir?
Per la necessitat d’optimitzar el procés de creació, Per això és molt important saber de les eines disponibles per poder realitzar qualsevol o tots els passos comentats. Alhora, podrà conèixer les possibilitats en totes les fases d’integració i la creació de motlles i matrius.

Mira aquest vídeo de presentació del webinar.

T’esperem!!

Inscriu-t’hi a ascamm@ascamm.org