El passat dijous 11 de maig vàrem celebrar la nostra Assemblea General de socis amb una important participació i en la que vàrem comptar amb ponents d’alt nivell com el Sr. Sergio Alcaraz, President del CIAC i la Sra. Riánsares López, Consultora Sènior de l’oficina ÒPTIMA de la Generalitat de Catalunya.

A més, es va fer lliurament del pin commemoratiu al Sr. Ismael Sánchez, Gerent de l’empresa Talleres Mol-Matri, S.A., per la seva vinculació a ASCAMM des de fa més de 25 anys.

ASCAMM també ha donat suport al moviment POSITIVE INDUSTRY d’amec, i en paraules del President, el Sr. Angel Atance de l’empresa MOLMASA, “No pot ser que seguim sentint afirmacions comunes els darrers anys de que estem a un món post-industrial. La indústria ha d’estar al centre del model productiu. Per aquesta raó, des d’ASCAMM donem suport al moviment al  per què les empreses motllistes i matriceres treballem cada dia per donar una imatge positiva i moderna de la indústria a nivells mediambiental, tecnològic i que progressa al costat de la societat.”