Aliança per a la promoció de la FP Dual

L’Aliança per a la promoció de la FP Dual arriba als 100 membres amb l’adhesió d’ASCAMM

L’Associació, que agrupa a les empreses industrials catalanes fabricants de motlles i matrius, aposta per la FP Dual per a promoure la incorporació de joves al mercat laboral.

ADHESION-ASCAMM

Barcelona, 8 de gener de 2016. – El president de l’Associació Catalana d’Empreses de Motlles i Matrius (ASCAMM), Daniel Altimiras, al costat del vicepresident de la Fundació Bertelsmann, Francisco Belil, han signat aquest matí el document d’adhesió per formar part de l’Aliança per a la Formació Professional Dual. L’Aliança és una xarxa d’àmbit estatal, formada per empreses compromeses amb el desenvolupament de la FP dual a Espanya. Aquesta xarxa, que amb la incorporació d’ASCAMM arriba als 100 membres, està impulsada per la Fundació Bertelsmann conjuntament amb la Fundació Princesa de Girona, la CEOE i la Cambra de Comerç d’Espanya, i té com a principal objectiu millorar l’ocupabilitat dels joves al mateix temps que les empreses obtenen professionals amb una formació més d’acord a les seves necessitats.


ASCAMM se suma formalment a l’Aliança per a la Formació Professional Dual per desenvolupar actuacions encaminades a promoure l’aprenentatge combinant la formació en el centre educatiu amb l’activitat en l’empresa, d’aquesta manera, la inserció laboral dels joves és més efectiva. El projecte de FP Dual i ASCAMM, se centrarà en formar futurs professionals del sector dels motlles i matrius per donar relleu a la plantilla d’edat avançada amb què compten actualment.

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *