ASCAMM s’adhereix al Moviment Positive Industry

En el marc de l’Assemblea General Ordinària celebrada el passat 11 de maig, ens hem adherit al Moviment Positive Industry, que promou una mirada a la indústria en positiu, per posar-la en el centre del model productiu d’una economia diversificada.

Els 5 principis del Positive Industry són: ANTICIPAR-NOS, actuant estratègicament i amb anticipació pel bé de l’ecosistema del què formem part; ADAPTAR-NOS, ràpidament i de la forma més amable a un entorn canviant; COL·LABORAR, amb empreses entitats i la societat quan puguem contribuir al bé col·lectiu; GLOCALITZAR, entenent que la nostra actuació transcendeix al món, pensant en global però també actuant en local; i amb un focus a la SOSTENIBILITAT, garantint que és l’únic camí cap el progrés de l’empresa, la societat i el planeta.

“No pot ser que seguim sentint afirmacions comunes els darrers anys de que estem a un món post-industrial. La indústria ha d’estar al centre del model productiu. Per aquesta raó, des d’ASCAMM donem suport al moviment al  per què les empreses motllistes i matriceres treballem cada dia per donar una imatge positiva i moderna de la indústria a nivells mediambiental, tecnològic i que progressa al costat de la societat”, va declarar el Sr. Àngel Atance, President d’ASCAMM en el moment de l’adhesió.