El 20 de Març ASCAMM va celebrar la seva Assemblea General Ordinària amb les seves empreses associades. El programa va comptar amb diverses ponències d’interès pel sector.  

El programa es va iniciar amb una interessant ponència del President del CIAC, el Sr. Vicenç Aguilera, qui ens va animar amb les bones perspectives que es preveuen de la indústria de l’automoció a mig termini.

Seguidament, el Sr. Xavier Plantà, Director d’Àrea de Tecnologies Industrials d’Eurecat, va introduir les novetats en les que està treballant Eurecat, tant a nivell de projectes d’innovació com a nivell de realitat, fent palesa de les inversions que s’estan realitzant en el laboratori d’assaigs.

L’Assemblea va obrir amb les paraules del President en relació amb les activitats més destacades del 2016, com ara la Formació en tres línies d’actuació, la Internacionalització i l’aportació d’informació d’interès pel sector. També es va destacar que ASCAMM està creixent en nombre d’empreses associades i que el resultats han estat positius. De cara al 2017, ASCAMM seguirà apostant per la Formació com activitat principal.

A continuació el Sr. Josep Maria Sorolla, Director Comercial de CIMATECH, va fer una presentació dels aspectes més rellevants dels seus softwares CAD/CAM/CAE.

Per últim, el Sr. Josep Prat, Soci de SVI Consultors, va exposar quins són els indicadors necessaris que ha de tenir en compte una empresa per tenir èxit.

Lliurament de pins commemoratius

El programa de l’Assemblea va finalitzar amb un piscolabis ofert per ASCAMM.