ASCAMM ha reactivat la col·laboració i compromís amb l’Institut Manolo Hugué en matèria de FP Dual per tal d’aportar personal especialitzat en fabricació mecànica de motlles i matrius a les nostres empreses, donada la manca de relleu generacional i la falta de professionals a les empreses del sector.

ASCAMM també vol reivindicar el paper de la dona a la indústria i per aquest motiu inaugura l’aula CNC (Control Numèric per Computadora) amb el nom Constance Tipper.

Constance Tipper, va ser una metal·lúrgica britànica que es va especialitzar en la investigació de la resistència dels metalls i al seu efecte en els problemes d’enginyeria. Va descobrir per què es fracturaven els vaixells de guerra durant la segona guerra mundial i és la creadora del Test de Tipper, que determina la fragilitat de l’acer.

 

El President d’ASCAMM, Ángel Atance, va inaugurar el passat dijous 7 de març la seva aula de CNC (Control Numèric per Computadora).
També es van lliurar als alumnes les samarretes amb els logos de les empreses que hi han col·laborat, presents a l’acte, així com una representació d’altres empreses associades com CIMATECH, MAQUINA CENTER, MECÁNICA J. PARENTE i MOL-MATRIC, aportant recolzament al seu compromís amb la FPDUAL. 

A continuació, et deixem el video de l’acte.