El proper 10 de desembre CEAM celebra la seva 4a edició de la Jornada de Productivitat, i ASCAMM hi col·labora. En aquesta edició la Jornada serà Virtual i es centrarà en l’Optimització de Processos i Transformació Digital. Experiències d’Empreses en la gestió COVID-19. Amenaces i Oportunitats.

A la Jornada es parlarà d’estratègia, d’aplicació i optimització de tècniques de millora contínua, de tecnologies Indústria 4.0 i dels seus pros i contres, de canvi de plans en el context COVID19, de persones i equips, d’oportunitats de futur…

Per a això es comptarà amb ponents d’empreses com SEAT, SANJO, SIEMENS, SERRA SOLDADURA, KOSTAL, LA FARGA, CELSA, GRUP ROQUET, CASA AMETLLER…

La Jornada de Productivitat tindrà lloc de 9.30 a 14.00h, concentrant en un únic matí informació pràctica i de gran utilitat.

El preu per assistir a la Jornada és de 50 euros (+ IVA) per als associats d’ASCAMM i de 80 euros (+ IVA) per les empreses no associades. La Jornada de Productivitat tindrà una segona fase al gener de 2021.

Pel fet d’inscriure’s a la sessió del 10 de desembre, es podrà assistir pel mateix preu a un sessió virtual en la qual experts d’empreses proveïdores de solucions, integradors i empreses usuàries parlaran de tecnologies i aplicacions reals i molt pràctiques en el camp de la Digitalització, de l’Automatització i la Fabricació Avançada (3D, gestió remota…).

Aquesta segona part tindrà lloc el 25 de gener (i si no es pot assistir, podrà fer-ho algú altre de l’empresa, sense problema). Aquesta actuació ha estat plantejada com un Marketplace perquè, a més de coneixement s’aconsegueixin contactes de gran interès.

Més informació i inscripció