El President d’ASCAMM i VicePresident d’EURECAT, el Sr. Daniel Altimiras de l’empresa DICOMOL, ha inaugurat els dos cursos Forma i Insereix coordinats per l’Associació ASCAMM en col·laboració amb EURECAT. 

Al Desembre 2016 ASCAMM va iniciar el curs de Mecanització per Arrencament de Ferritja, que té una durada de 630 hores i que formarà 15 alumnes, aquest curs s’imparteix a les instal·lacions de l’Edifici Cal Molins de Sabadell. El President d’ASCAMM va voler conèixer als alumnes personalment per motivar-los a treure el màxim rendiment del curs donada la demanda de personal especialitzat que hi ha al sector de motlles i matrius. 

També va inaugurar el curs de Mecanització per Abrasió, Electroerosió i Altres Procediments Especials (CNC) que té una durada de 630 hores i que formarà 15 alumnes més. Aquest curs s’està impartint a les instal·lacions d’EURECAT Cerdanyola al Parc Tecnològic del Vallès. 

Tots els alumnes que participaran en aquestes accions formatives han estat seleccionats amb l’objectiu de poder mantenir un nivell formatiu d’alta qualitat. 

Aquests dos cursos estaran totalment finançats per la Generalitat de Catalunya a través de la seva línea de Forma i Insereix, que exigeix una inserció mínima del 60% dels alumnes formats.    

Aquests cursos pretenen incorporar nous professionals i/o reciclar a personal del sector metal·lúrgic en la mecanització, tant amb màquines convencionals com amb CNC.

Les dues accions formatives van dirigides a persones en situació d’atur i no tenen cap cost pels participants ni per a les empreses.

Per a més informació us podeu adreçar a ascamm@ascamm.org

 

Cursos subvencionats per: