Renishaw presenta la seva darrera solució per al reglatge d’eines, de gran solidesa i fiabilitat, per a aplicacions de tornejat i mecanitzat multitasca

Renishaw, empresa d’enginyeria internacional, presentarà la nova sonda de reglatge d’eines APCA-45. Dissenyada expressament per als entorns de mecanitzat més hostils, com els centres de tornejat i màquines multitasca, la sonda APCA-45 és una solució robusta, fiable i automàtica per al reglatge d’una àmplia gamma d’eines, per exemple torns, ranuradores, roscadores i mandrinadores.

A causa de la creixent demanda de productivitat en màquines CNC, el control de processos intel·ligent automàtic és fonamental per als fabricants moderns. L’automatització de tasques com el reglatge d’eines i la detecció d’eines trencades redueix la necessitat d’intervenció manual i augmenta el temps d’activitat de la màquina.

La nova sonda de reglatge d’eines APCA-45 permet implementar el mesurament d’eines automàtica en aplicacions de tornejat i mecanitzat multitasca. Els mesuraments es fan servir per al reglatge d’eines inicial i el control dels cicles de substitució, desgast, trencament i expansió tèrmica d’eines. Una sèrie d’innovadores funcions de disseny, com la coberta pneumàtica de protecció del palpador, la carcassa compacta d’acer inoxidable, el purgador d’aire integrat i el bufat d’aire opcional per neteja d’eines, garanteixen que la sonda APCA-45 està construïda per resistir els entorns de mecanitzat més hostils.