Dicomol ha nomenat per unanimitat a Estela Sánchez com a nova directora general de l’empresa, substituint així a Francisco Sánchez, que ha estat al capdavant de la companyia durant 40 anys. La seva elecció consolida una trajectòria a l’empresa de més de 20 anys. A més, en els últims temps ha anat pilotant accions sobre l’estratègia de la companyia, per reconduir una empresa industrial del sector del motlle feia una línia de solucions industrials, reforçant el missatge de NOsoloMOLDES, així com el nou projecte Dicomol2020. 

Estela també ha fomentat la implicació i participació a les noves generacions que van incorporant-se en la companyia més de visibilitzar la presència de la dona en un sector tradicionalment masculí, impulsant el grup IndustriaMesDona i sense oblidar la tasca que realitza a la formació de persones per al sector a través de la FPDual o fins i tot la presa de posicions institucionals en algunes patronals vinculades al metall.

La imminent inauguració de les noves instal·lacions és l’inici d’aquesta nova etapa empresarial, personal i familiar, en la que Francisco Sánchez seguirà formant part del Consell de Direcció, compartit ja fa anys amb Estela i també amb Daniel Altimiras. No és trivial que la situació actual generada pel COVID ha alentit algunes accions o decisions, especialment inversions, previstes en la nova ubicació, però segueix sent una prioritat continuar en el rumb marcat pel Consell de Direcció fa uns mesos, estant ja Estela dirigint el projecte.